Vistestølen barnehage

Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad.

Velkommen til å søke barnehageplass hos oss. I august har vi mange flotte barn som begynner på skolen og som vi derfor sier "hade" til.

Det betyr at vi har ledige plasser og gleder oss til å bli kjent med mange nye barn og familiene deres. Har du lyst til at vi skal bli kjent med ditt barn og din familie og dere bli kjent med oss, må du søke barnehageplass hos oss før 15. februar.

Dere kan komme og se hvordan vi har det. Nå i pandemien kan vi bare treffes ute, men vi har store vinduer inn til avdelingene som vi kan kikke inn i. Dere kan også komme og leke og kikke i helgene, ta med nistepakke og kos dere. Vi har en gapahuk dere kan sitte i om dere synes det blir litt kaldt nå når vi endelig får føle litt på vintervær.

Hvis du ønsker å hilse på oss samtidig som dere vil ta en titt, ta kontakt med oss, enten telefon 51 41 11 40 eller mail til vistestolen.barnehage@randaberg.kommune.no. Så avtaler vi tid. Snakkes :)

Velkommen til oss

Vi er en seks avdelings barnehage og drives av Randaberg kommune. Bygget og uteområdet er universelt utformet og tilrettelagt for barn med nedsatt funksjonsevne. Avdelingene våre er Pytten, Dinglebein, Trylleralleri, Titt i hålå, Trippen og Såbebobler. Navnene er etter dikt av Gunnar Roalkvam.

Bygget vårt har store lyse og luftige rom med gode tekniske løsninger. Vi har et stort fellesrom, bibliotek og grupperom som er tilgjengelig for alle. På fellesrommet har vi god plass til å boltre oss på, her er også musikkanlegg.

Vi har en flott og solrik tomt. Utelekeplassen vår er stor, spennende og fargerik. Vi har vår egen lille fotballbane og vår egen skog .

Vårt verdigrunnlag:

Hvert barn i Vistestølen barnehage er enestående og unikt. Vi er bevisst på å ivareta barnets individuelle behov og skal vise respekt for barnet og dets familie.

Barnet er aktivt, handlende, engasjert, nysgjerrig og mottakelig for inntrykk, samtidig som det kan være sårbart. Vi jobber derfor for å skape en god hverdag i barnehagen, med trygghet, respekt og samarbeid som grunnlag for vårt arbeid.

Den pedagogiske plattformen:

Vi skal i nært samarbeid med barnets hjem skape et innhold i barnehagedagen som er i overensstemmelse med barnets utvikling, interesseområder og særskilte behov.

Barnet skal gis rike muligheter til å skape, utforske, lære og utvikle selvforståelse og selvfølelse ved at det får opplevelser, lek og læring innenfor fagområdene som er beskrevet i rammeplanen.

"Her hørre eg te"

I anledning vårt 10 års jubileum, laget vi i Vistestølen barnehage vår egen sang som beskriver livet vårt i barnehagen. Og tenk, det ble en musikkvideo av den til slutt! Tilhørighet og vennskap, lek og glede blant barn og voksne